Scroll Top

Two seconds before naar finale Spectra

Two seconds before staat in de finale van Spectra by Klomppop. De jury het optreden vrijdag in Podium de Klomp in Ovezande indrukwekkend genoeg voor een plekje in de Spectra-eindstrijd op Klomppop.

Two seconds before maakt speelse, verfrissende muziek. Thema’s als break-ups, liefde, maatschappelijke druk en overwinningen staan centraal in hun teksten. Hun muziek kenmerkt zich door eigenwijze melodieën, expressieve zang, gelaagde gitaarpartijen en dynamische drums. De finale van Spectra by Klomppop is op vrijdag 24 mei. De volgende voorronde van Spectra is op vrijdag 15 maart.

Vier competities

Spectra by Klomppop bestaat uit vier competities. De Spectra-competitie met bands die eigen muziek schrijven onder de 25 jaar, Quarterlife voor deelnemers ouder dan 25 jaar, de Coverband en een DJ-competitie. Tot 2023 organiseerde de Jongeren Raad Borsele de bandcompetitie. Klomppop, waar de finale van Spectra al plaatsvond, is gevraagd de bandcompetitie over te nemen.

two-seconds-before-naar-finale-spectra
Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.