Scroll Top

Nieuws

Vanwege de regenval gisteren hebben we een aantal straattheateracts verhuisd naar de Spectra-, Mainstage- en Wajow!-tent.

Belangrijke informatie voor campingbezoekers.

MEN is winnaar van Spectra by Klomppop 2024. Tijdens de eerste dag van Klomppop maakt de jonge band de meeste indruk op de jury.

SooSTour, Klomppop en de Culturele Raad Borsele hebben de handen ineengeslagen en organiseren vrijdag 24 mei op het festivalterrein van Klomppop een festival voor jongeren van 13 tot 18 jaar: Wajow! Trobi, Russo, Jesse Hoefnagels, Maks en Marc Floor treden op, Hillfire is host van het festival. Naast alle muziek is er veel te doen op het terrein.

Four in Blood is toegevoegd aan de finale van Spectra by Klomppop. De concurrentie was sterk, maar de band bestaande uit vier Oost Zeeuws Vlaamse jongens won uiteindelijk de felbegeerde plek.

Vijftien nieuwe artiesten voor de line-up van Klomppop 2024.

Two seconds before staat in de finale van Spectra by Klomppop. De jury het optreden vrijdag in Podium de Klomp in Ovezande indrukwekkend genoeg voor een plekje in de Spectra-eindstrijd op Klomppop.

Band be for you, Grainbait en Two seconds before zijn de deelnemers aan de tweede voorronde van Spectra by Klomppop. Vrijdagavond strijden ze in De Klomp in Ovezande om een plekje in de finale van de bandwedstrijd tijdens het festival Klomppop in mei. Yaro Mila is special act van deze editie.

De coverbandcompetitie van Spectra by Klomppop vindt vrijdag 12 januari plaats in Podium De Klomp in Ovezande. Drie bands en een singer-songwriter strijden om een plekje op het affiche van de Klomppop-zondag in mei.

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2024 vindt de 42e editie plaats van Klomppop. Met een berg aan eerste namen gaat de ticketverkoop voor alle festivaldagen van start.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.