Scroll Top

Nieuw tijdens Klomppop: de Wajow!-area

SooSTour, Klomppop en de Culturele Raad Borsele hebben de handen ineengeslagen en organiseren vrijdag 24 mei op het festivalterrein van Klomppop een festival voor jongeren van 13 tot 18 jaar: Wajow! Trobi, Russo, Jesse Hoefnagels, Maks en Marc Floor treden op, Hillfire is host van het festival. Naast alle muziek is er veel te doen op het terrein.

Festival, tijdens het festival

Een festival op het terrein van een bestaand festival, tijdens datzelfde festival … Is dat niet vreemd? Nee, vinden de drie initiatiefnemers. Jongeren worden vanwege de alcoholwet vaak geweerd van festivals. SooSTour, Klomppop en de Culturele Raad Borsele willen jongeren tussen de 12 en 18 jaar in en van buiten de gemeente Borsele een leuke festivalervaring bieden. Wajow is dé plek waar ze kunnen samenkomen, elkaar leren kennen en genieten van muziek die zij leuk vinden.

Speciale Line-up

Op de eerste editie van Wajow! staan de bekende namen Trobi, Maks, Jesse Hoefnagels, Russo en Marc Floor. Eerstgenoemde is de afsluiter. Zijn album ‘Trobi On The Beat’ uit 2022 werd door radiozender FunX uitgeroepen tot album van het jaar. Vorig jaar scoorde Trobi samen met Ronnie Flex en Bilial Wahib met het liedje ‘Love song’ zijn eerste nummer 1-hit in de Spotify Top 50. Daarna werkte hij voor ‘Ome Duo’ samen met Kraantje Pappie, Chivv, Angela Groothuizen en ADF Samski. Ook dit liedje sloeg in als een bom. 

Jongeren met korting naar Klomppop

Jongeren van 13 tot 18 jaar betalen slechts 14 euro entree, zodat ze sneller komen en zo kennismaken met muziek en cultuur. Het gereduceerde tarief is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de provincie Zeeland en Culturele Raad Borsele. Een mooie bonus is dat Wajow-bezoekers met hun ticket ook toegang krijgen tot het terrein van Klomppop. Vice versa is dat ook het geval. Wajow! hoopt dat zoveel mogelijk jongeren uit de gehele provincie komen naar mensen komen naar het festival. Ze zoekt hiervoor de samenwerking met clubs, verenigingen en gemeenten uit de gehele provincie.  
 
Tickets voor Wajow haal je hier. Meer informatie over het concept vind je terug in de FAQ.
nieuw-tijdens-klomppop-de-wajow-area
Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.