Scroll Top

MEN wint Spectra by Klomppop

MEN is winnaar van Spectra by Klomppop 2024. Tijdens de eerste dag van Klomppop maakt de jonge band de meeste indruk op de jury.

Het rauwe Four in Blood, Two Seconds Before en MEN streden om de prijs in de talentenwedstrijd in deze editie van de talentenwedstrijd die wordt georganiseerd door Klomppop. Ze verdienden hun plekje op het festivalpodium tijdens de door het jaar heen gehouden voorronden in Podium de Klomp in Ovezande.
De jury, vond het geluid van MEN het meest indrukwekkend.

“De act van MEN was helemaal afgerond. De band denkt al over alles na. Van het intromuziekje tot een backdrop, hoe ze eruit zien en hoe ze zich verhouden tot elkaar. De band staat relaxt op het podium en de songs kloppen. Met moeilijke hooks en een super strakke baslijn. MEN is klaar voor de volgende stap.”
“Wat heel leuk is om te zien is dat het niveau heel hoog ligt. De bandjes scene krijgt echt weer leven en er gebeurt op dit moment gewoon heel veel. Alle drie de bands waren ontzettend goed.”

De jury van Spectra by Klomppop bestond uit Marianne Verburg, Rick Kouwenberg en Ruben Willemsen

ANDERE OPZET

Spectra by Klomppop kende dit jaar een andere opzet dan voorgaande jaren. Er waren vier competities. De Spectra-competitie met bands die eigen muziek schrijven onder de 25 jaar (waarvan de finale plaatsvond op Klomppop), quarterlife voor deelnemers ouder dan 25 jaar, de coverband en dj-competitie.

Het was de eerste jaargang dat Klomppop de competitie organiseerde. De gemeente Borsele besloot vorig jaar te stoppen met de Jongeren Raad Borsele, die de wedstrijd altijd organiseerde. Klomppop nam de organisatie over.

Foto: Lotte Brouwers

men-wint-spectra-by-klomppop
Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.