Scroll Top

Klomppop presenteert Spectra

Van november tot en met april kunnen Zeeuwse bands deelnemen aan de nieuwe Spectra by Klomppop competitie. De winnaars van de quarterlife-, coverband- en dj-competities krijgen direct een spot op de line-up van Klomppop 2024. De finale van de Spectra-competitie vindt plaats tijdens Klomppop op vrijdag 24 mei 2024.

VERSCHILLENDE COMPETITIES

Spectra by Klomppop bestaat uit vier verschillende competities. De Spectra-competitie met bands die eigen muziek schrijven onder de 25 jaar, Quarterlife voor deelnemers ouder dan 25 jaar, de Coverband en DJ competitie. De voorrondes vinden plaats op locatie van Podium de Klomp in Ovezande op vrijdag 10 november, 15 december, 12 januari, 16 februari, 15 maart en zaterdag 13 april.

klomppop-presenteert-spectra
Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.