Scroll Top

Four in Blood wint plek in finale Spectra

Four in Blood is toegevoegd aan de finale van Spectra by Klomppop. De concurrentie was sterk, maar de band bestaande uit vier Oost Zeeuws Vlaamse jongens won uiteindelijk de felbegeerde plek.

Four in Blood is een vierkoppige Metal/Hardrock band. De band bestaat uit 3 leden met een bloedband en een broeder van een andere moeder. Four in Blood speelt zowel covers als eigen nummers. Deze jonge talenten met toch al behoorlijk wat podiumervaring staan, ondanks hun jonge leeftijd, garant voor een volwassen en energiek optreden.

Vier competities

Spectra by Klomppop bestaat uit vier competities. De Spectra-competitie met bands die eigen muziek schrijven onder de 25 jaar, Quarterlife voor deelnemers ouder dan 25 jaar, de Coverband en een DJ-competitie. Tot 2023 organiseerde de Jongeren Raad Borsele de bandcompetitie. Klomppop, waar de finale van Spectra al plaatsvond, is gevraagd de bandcompetitie over te nemen.

four-in-blood-wint-plek-in-finale-spectra
Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.