Scroll Top

Dio, Roxy Dekker en meer naar Klomppop 2024

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2024 vindt de 42e editie plaats van Klomppop. Met een berg aan eerste namen gaat de ticketverkoop voor alle festivaldagen van start.

Anne-Fleur Vakantie

Jonge bezoekers zullen vooraan staan bij Roxy Dekker, de zangeres werd deze zomer in één klap bekend met ‘Anne-Fleur Vakantie’. Ook Dio, de rapper die al sinds het begin van dit millennium op de planken staat zal samen met zijn band het podium betreden. Je kent de Amsterdammer ongetwijfeld van ‘Tijdmachine’, ‘Aye’, ‘Dom, lomp en famous’ (van The Opposites featuring Dio) of één van zijn andere hits.

Feestcoverband Baby Blue

De afsluiter van het festivalweekend op zondag is Baby Blue, de oud-band van Flemming. De vijfkoppige coverband is een grote naam in het livecircuit door zijn shows waarin ze een mix van rock, pop, Nederlandstalig en een klein beetje hiphop laat horen. Ook voor de gitaarvrijdag, die opent met de Spectra-finale, kun je weer terecht op Klomppop. Hallan zal je omver blazen. De postpunkers uit het Engelse Portsmouth maken superenergieke muziek, die doordrenkt is van gitaren en elektronica. De excentrieke frontman Conor Clements maakt het plaatje compleet.

Rising stars, chaospunk en Elmer

Ook rapper Elmer (óók bekend van haar optreden in De Slimste Mens), rising stars Flaire (let op Goldband-fans!) en chaospunker, imker en mislukt entertainer op kinderfeestjes Bumble B. Boy naar Klomppop. Baneham en Grote Geelstaart, die vorig jaar schitterden in de finale van Spectra, zijn ook in 2024 aanwezig, net zoals vaste gast DJ Timski.

Dag- weekend- en campingticktes voor Klomppop 2024 zijn nu beschikbaar.

dio-roxy-dekker-en-meer-naar-klomppop-2024
Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.