Ticketinfo

De kaartverkoop start met een beperkt aantal early bird-weekendtickets voor slechts €26,50 en dat voor drie dagen festival. Zodra die op zijn start de voorverkoop van reguliere weekendtickets (€32,50) en dagkaarten voor vrijdag (€12,50) en zaterdag (€22,50). Vorig jaar waren de weekendtickets en zaterdagkaarten uitverkocht dus wees er snel bij. Als er over zijn kosten dagkaarten aan de kassa op vrijdag €15,- en op zaterdag €27,50. Voor de zondag is er geen voorverkoop van dagkaarten, enkel als onderdeel van een weekendticket. Aan de kassa kost een dagkaart voor zondag €4,-.

Kinderen tot en met 12 jaar mogen op vrijdag en zaterdag gratis binnen. Op zondag ligt die grens op 8 jaar.

Wil je volgend jaar ook voorrang op de aanschaf van tickets? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om voorrang te krijgen op het beperkte aantal early-bird weekendtickets.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.