Start voorverkoop early bird-tickets met vijf namen

maan 600x600

Klomppop Festivalweekend, het grootste en oudste festival in de regio rond Goes, komt met de eerste namen voor 2019. Het evenement heeft zich genesteld op het laatste weekend van mei en vrijdag de 24e is de openingsavond met onder andere de finale van Spectra. De zaterdag is voor pop, rock en hiphop en zondag 26 mei richt het programma zich op de hele familie met de straattheatermiddag en een muziekprogramma van cover- en tributebands.

Met de start van de voorverkoop van early-bird kaarten worden ook de eerste vijf namen van de line-up wereldkundig. Zaterdag omstreeks half negen staat op de Mainstage MAAN met haar band. De winnares van The Voice is er in geslaagd één van de populairste artiesten van Nederland te worden. Ze had niet alleen een uitverkochte clubtour, ook grote zalen als Ziggo-dome en Ahoy krijgt ze moeiteloos mee. Voor de zaterdag keert Indian Askin terug naar Klomppop. De vorige keer in 2016 waren singles als “Answer” en ‘Really Wanna Tell You” net vers en dat zijn inmiddels klassiekers te noemen. In januari 2019 zal het langverwachte tweede album van de nu-punkband uitkomen om vervolgens live te gaan knallen op grote podia en festivals. Ook een knaller maar dan uit de hoek van rap en hiphop is Fresku. Het werk van het Eindhovense multitalent kenmerkt zich door de combinatie van grappig en serieus, van knipoog en oprechtheid. Tien jaar na de release van ‘Twijfel’ hoort hij nog steeds bij de meest toonaangevende rappers van het land.

Wie de laatste jaren op de zaterdag van Klomppop is geweest, weet dat de derde tent een continue stroom van hilarisch vermaak huisvest. Waar op de Mainstage en Spectra-stage liefhebbers uitsluitend bediend worden met kwaliteit, talent en eigen werk, laat de organisatie hier alle principes los. ‘Als het maar gezellig is’ en dat gaat met Zanger Kafke wel lukken. De jonge Brabander, bekend van de hit ‘Springen’ schept niet op over zijn zangkunsten maar belooft wel dat het dak er af gaat.

Wil je zelf op Klomppop je zangkunsten laten horen? Dat kan op zondagavond als de Tante Joke Karaoke Band op het podium komt. Dit concept is in het hele land een succes in de grote poppodia.  In uitverkochte zalen zingen de bezoekers onder begeleiding van deze professionele band hun favoriete karaoke-hits. Dat kan nu dus ook op Klomppop en samen zingend sluit het weekendfestival af.

Met de bekendmaking van de eerste vijf namen van het programma start ook de voorverkoop van de eerste kaarten met korting voor vroege vogels. Klomppop is al een laagdrempelig festival, zo is toegang tot 12 jaar onder begeleiding gratis. Tot eind december is een beperkt aantal weekendkaarten beschikbaar voor slechts 21,50 euro inclusief transactiekosten via www.klomppop.nl.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.