Xeno

Één van de spannendste metalbands uit Zeeland. Met een mix waar symphonische elementen samensmelten met jazz en progressieve metal heeft Xeno een creatieve ader opengebroken waar ze de volledige vrijheid hebben gevonden. Sinds debuutalbum ‘Atlas Construct’ heeft de band meegedaan aan de Popronde, een nieuwe plaat ‘Sojourn’ uitgebracht die liefhebbers uit binnen- en buitenland aantrekt en staan ze sinds heel wat jaren weer terug op Klomppop!

Xeno is één van de drie bands uit het Popaanzee ACADEMY programma van 2023. Popaanzee ACADEMY is een coachingstraject voor bands, acts en/of solo-muzikanten uit Zeeland, die de sprong naar nationale bekendheid willen wagen. Een jaar lang gaan zij actief en intensief aan de slag met hun bandplan en krijgen ze allerlei tips en tools om verdere stappen te nemen in hun muzikale carrière.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.