Dino Baby`s

Meet & Greet met baby Dino’s. Deze lieve baby’s zijn nog maar net uit hun ei gekropen maar de rangers tonen ze met trots aan jullie. Het zijn prachtige levensechte baby dino’s, maar dan in de mini vorm. De rangers nemen twee van deze schatjes mee, namelijk een baby T-Rex en een baby Brotosaurus.

De Tyrannosaurus ofwel T-Rex was een reusachtige vleeseter, die tot veertien meter lang en acht ton zwaar kon worden. De T-Rex is ook wel de allerbekendste dino die er is. Dat komt omdat hij bij mensen bekend is geraakt als het grootste landroofdier uit de wereldgeschiedenis. Hij werd nog populairder door de Jurrasic Park films en is niet meer weg te denken bij evenementen of exposities met dino’s.

De Brontosaurus staat erom bekend dat hij enorm was. Het was een zwaargebouwde viervoeter van ruim twintig meter lang werd die vijftien ton woog. Hij had een vrij lange maar stevige nek met een klein hoofd. Omdat hij een planteneter was, wordt deze dino ook wel weggezet als grote vriendelijke reus. Het tegenovergestelde van de T-Rex.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.