Markt

Met behulp van het Aanmeldingsformulier 2022 kunt u zich aanmelden voor deelname aan de markt en/of braderie op het klomppop weekendfestival.

Deze festivals bestaan uit het Klomppop muziekfestival op Vrijdag en zaterdag 29 en 30 mei en de Straattheatermiddag met Braderie op zondag 31 mei 2020. De Straattheatermiddag is een unieke combinatie  van een cultureel evenement voor een breed publiek met braderie. De edities in de afgelopen jaren brachten, afhankelijk van het weer, gemiddeld zo’n 6500 bezoekers op de been in het kleine plattelandsdorp Ovezande. Kortom een uitstekende gelegenheid voor de ambulante handel, voor de presentatie van uw bedrijf of uw (ideële) instellingen of vereniging.

Wij bieden de mogelijkheid om:

1.Een standplaats / kraam te huren op 27/28/29 mei op het Klomppop- marktterrein. Op het Klomppop festival is er een beperkte markt naast de twee grote tenten waar vrijdagavond en zaterdag de gehele dag lang muziek wordt gespeeld op drie podia. Dit vindt plaats op het sportcomplex van Ovezande. Een geschikte locatie voor o.a. CD’s & platen, sieraden, trendy kleding en standhouders in de food-sector. Naar verwachting zullen zo’n  1500 bezoekers het festival bijwonen.

2.Deel te nemen aan de Braderie op de Straattheatermiddagl te Ovezande (Zld.) op zondag 29 mei 2022. De braderie vindt plaats  rond het sportpark. Hier is ook de mogelijkheid om,door middel van workshops, het publiek kennis te laten maken met u bedrijf of produkt. Tussen de kramen zullen (inter)nationale Straatartiesten optreden.

Tijden markt: Op 28 mei van 11.00 uur tot 1.00 uur (beperkte markt op festival terrein). Op 29 mei van 11.00 uur tot 18.00 uur. (De foodsector afhankelijk van overeenkomst tot 24.00 uur op het festival terrein).

Tarieven (incl. BTW)

Commercieel / non-food
€40
dag
Optie: Stroomaansluiting 230V/ac : €10,- per aansluiting / per dag
Optie: Krachtstroomaansluiting 400V/ac €20,- per aansluiting/ per dag
Optie: Huur achterzeil: €20,- (incl €15,- borg)
Lokale Particulieren
incl. verenigingen & goede doelen
€30
dag
Optie: Stroomaansluiting 230V/ac : €10,- per aansluiting / per dag
Optie: Krachtstroomaansluiting 400V/ac €20,- per aansluiting/ per dag
Optie: Huur achterzeil: €20,- (incl €15,- borg)

Voor de Kramen/wagens in de foodsector op het festival terrein  word er met huur en afdracht gewerkt. Na aanmelding zal er contact worden opgenomen en  word alle informatie hierover toegezonden.

U kunt zich aanmelden door het volledig ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier per post of e-mail naar ons te verzenden.

Nadat uw aanmelding is verwerkt, ontvangt u een factuur, dit is tevens bevestiging . Uw aanmelding is definitief nadat u het bedrag op de factuur aan ons heeft voldaan.

Marktmeesters: Saskia de Jonge, Lindy van t Veer

e-mail

tel: 0650547825

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.