Markt

De zondag van het klomppop festival weekend staat overdag in het teken van straattheater met een markt/braderie.


Met behulp van het Aanmeldingsformulier 2019 kunt u zich aanmelden voor deelname aan de markt en/of braderie op het klomppop weekendfestival.

Deze festivals bestaan uit het Klomppop muziekfestival op Vrijdag en zaterdag 24 & 25 mei en de Straattheatermiddag met Braderie op zondag 26 mei 2019.


Wij bieden de mogelijkheid om:

  1. Een standplaats / kraam te huren op vrijdag + Zaterdag 25. 26 mei 2019 op het Klomppop- marktterrein. Op het Klomppop festival is er een beperkte markt naast de twee grote tenten vrijdag avond en zaterdag de gehele dag lang muziek wordt gespeeld op twee podia. Dit vindt plaats op het sportcomplex van Ovezande.Een geschikte locatie voor o.a. CD’s & platen, sieraden, trendy kleding en standhouders in de food-sector. Naar verwachting zullen zo’n 1000 tot 1500 bezoekers het festival bijwonen.
  2. Deel te nemen aan de Braderie op het Straatfestivalte Ovezande (Zld.) op zondag 26 mei 2019 De braderie vindt plaats op pleintjes en straten in het dorpscentrum en bij het sportveld. Hiertussen zullen Straatartiesten optreden.

Het Straatfestival is een unieke combinatie van een cultureel evenement voor een breed publiek met braderie. De edities in de afgelopen jaren brachten, afhankelijk van het weer, gemiddeld zo’n 6500 bezoekers op de been in het kleine plattelandsdorp Ovezande. Kortom een uitstekende gelegenheid voor de ambulante handel, voor de presentatie van uw bedrijf of uw (ideële) instellingen of vereniging.

De gegevens en voorwaarden:
De marktmeester: Saskia de Jonge, van Stichting de Klomp Festivals. Zij  bepaald de toewijzing van de standplaatsen.
Tijden markt: Op 24, 25mei: van 11.00 uur tot 24.00 uur (beperkte markt op festival terrein).
Op 26 mei: van 11.00 uur tot 18.00 uur. (De foodsector afhankelijk van overeenkomst tot 23.00 uur op het festival terrein).


De Huurprijzen zijn (inclusief BTW):

Commercieel/Bedrijven non-food:
€ 45,- per kraam / per dag
Verkoopwagens non-food: € 45,-
per standplaats (10m²) / per dagNon- commerciële instellingen, verenigingen, goede doelen:

€ 30,- per kraam / per dag

Locale particulieren:

€ 35,-per kraam / per dag
Kramen/wagens foodsector op de braderie van het Straatfestival (niet op het festival terrein):

In onderling overleg vast te stellen
Kramen/wagens foodsector op het festival terrein (plaatsing hierop gebeurt alleen in onderling overleg): Alleen op uitnodiging


Kosten extra voorzieningen (inclusief BTW) voor non-food:

Stroomaansluiting 230Vac: Op het aanmeldformulier het stroomverbruik vermelden! € 10,- per aansluiting / per dag

Krachtstroomaansluiting 400Vac.
Geleverd wordt 5-polige 32A aansluiting.
Eventuele benodigde verlopen zijn voor de eindverbruiker zelf. Op het aanmeldformulier het stroomverbruik vermelden!
€ 15,-
per aansluiting / per dag

Huur achterzeil:€ 5,-per stuk / per dag
Borg voor achterzeil:€ 15,-retour na inlevering

Na aanmelding zal met de kramen/wagens in de foodsector contact worden opgenomen.

U kunt zich aanmelden door het volledig ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier per post of e-mail naar ons te verzenden: markt@klomppop.nl markt&commatklomppop.nl. Nadat uw aanmelding is verwerkt, ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging en factuur met de algemene voorwaarden. Uw aanmelding is definitief nadat u het bedrag op de factuur aan ons heeft voldaan.[:]

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.