Scroll Top

Russo

Russo is de artiestennaam van Rutger van Eck. Hij is een muziekproducent en rapper. Hij werd in 2018 bekend met zijn debuut-EP ‘Vergeet Me Niet’ dat verscheen bij het bekende Top Notch’. Twee jaar later bracht hij ‘Eenzame grote dromers’ uit. Naast zijn eigen muziek werkt hij veel als producent, onder meer voor het populaire Bankzitters. Verder heeft hij sinds vorig jaar een eigen Youtube-kanaal waarop hij in één uur een hit probeert te maken met bekende personen zoals Donnie en Roxy Dekker. 

Over Wajow

Ontdek Wajow op vrijdag 24 mei tijdens Klomppop 2024. Wajow is de nieuwste rook- en alcoholvrije area op het festivalterrein, speciaal voor jongeren. Meer informatie vind je hier.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.