IJsco Ali

Ali de goochelende ijscoman. Kunstig goochelen en jongleren met heerlijk Turks ijs door IJsco Ali. Optredens waar jong en oud zich letterlijk de vingers bij aflikken. De altijd vrolijke en goochelende ijscoman Ali presenteert zijn ijsjes met verve. En is zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren.

Voordat IJsco Ali zijn exclusieve Turkse ijs aan zijn watertandend publiek prijsgeeft, wordt een fenomenale ijsshow opgevoerd die grote hilariteit opwekt. Tijdens het uitdelen van de ijsjes is Ali onverstoorbaar met zijn ‘klanten’ bezig. ‘U had juist toch een heerlijk ijsje in uw hand? Whoeps, nu is het ijsje opeens weg!’ IJsco Ali is zo vlug als water. Kijk, lach en geniet!!

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.