Alta Luna

Alternatieve rock voor de oude ziel met energie van een jonge hond. Liefhebbers van The War on Drugs, the Black Keys en Arctic Monkeys kunnen hun hart ophalen en hun oren een plezier doen. Alta Luna brengt rock met vuige riffs maar met briljante melodieën en prachtige teksten. Een echte liefhebbers band.

Alta Luna is één van de drie bands uit het Popaanzee ACADEMY programma van 2023. Popaanzee ACADEMY is een coachingstraject voor bands, acts en/of solo-muzikanten uit Zeeland, die de sprong naar nationale bekendheid willen wagen. Een jaar lang gaan zij actief en intensief aan de slag met hun bandplan en krijgen ze allerlei tips en tools om verdere stappen te nemen in hun muzikale carrière.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.