Navarone, Roxeanne Hazes en The Dirty Daddies op 40e Klomppop

Navarone, Roxeanne Hazes en The Dirty Daddies op 40e Klomppop
Eerste zes namen en start voorverkoop voor festival in pinksterweekend

De eerste namen van het affiche van Klomppop 2020 zijn bekend. Op de veertigste editie van het grootste en oudste festival van Zuid-Beveland staan Navarone, Roxeanne Hazes, The Dirty Daddies, Het Gezelschap, SHHT en The Guru Guru. Het driedaagse evenement vindt plaats in het pinksterweekend van vrijdag 29 tot zondag 31 mei.

Op de vrijdagavond is al jaren de finale van talentcompetitie Spectra. Door daarnaast nu rockband Navarone als headliner neer te zetten en de Mainstage daarvoor een dag eerder te openen groeit het festival verder in de breedte. Eén van de eerste smaakmakers van de zaterdag is rijzende popster Roxeanne Hazes. Verder verschijnt die dag Het Gezelschap op het podium, dit is een nieuw hiphop/poëzie-trio uit Dordrecht met in de gelederen Jordy van De-Likt. Klomppop heeft bewezen een neus te hebben voor wat er in België relevant is en presenteert voor deze editie twee noisy bands: de poprock van SHHT en de altrock The Guru Guru. De spectaculaire afsluiter van de zondag na de straattheatermiddag is The Dirty Daddies, met recht de grootste coverband van Nederland. Na zo’n feest is het voor de bezoekers wel een voordeel dat er een vrije tweede pinksterdag volgt.

Tegelijk met de eerste namen start ook de online voorverkoop op https://www.klomppop.nl Die begint met een beperkt aantal early bird-weekendtickets voor slechts €26,50. Zodra die op zijn start de verkoop van reguliere weekendtickets (€32,50) en dagkaarten voor vrijdag (€12,50) en zaterdag (€22,50). Voor de zondag is er geen voorverkoop van dagkaarten, enkel als onderdeel van een weekendticket. Aan de kassa kost een dagkaart voor zondag €4,-. Kinderen tot en met 12 jaar mogen op vrijdag en zaterdag gratis binnen. Op zondag ligt die grens op 8 jaar.

Privacy Preferences
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die wij aanbieden.