(Bus)route & Camping

Camping
De speciale festivalcamping is geopend vanaf vrijdag 18:00uur tot en met maandagochtend. Je hebt een naast je toegangsbewijs voor Klomppop een aparte ticket nodig voor de camping. Deze zijn in de voorverkoop 12,50 euro per persoon voor het hele weekend. De camping is voorzien van sanitaire voorzieningen en een douche (voor 1 muntje per douchebeurt). Tenzij het heel nat is zijn caravans en campers toegestaan op de camping, informeer voor de zekerheid even bij camping@klomppop.nl.

Festivalbus vanaf Goes via dorpen Gemeente Borsele
Op vrijdag rijdt één bus aan begin van het programma heen om 19:30uur en na afloop om 01:30uur weer terug naar Goes NS.
Op zaterdag rijden er twee buslijnen vanaf Goes naar Klomppop en terug. Lijn 1 via Heinkenszand, Lewedorp en ‘s-Heerenhoek en Lijn 2 via ‘s-Gravenpolder, Kwadendamme, Hoedekenskerke en Baarland. Kijk het schema voor de exacte tijden. Meerijden met de festivalbus kost 5 euro per rit.
Haltes:

Goes – Stationspark t.h.v. Broodjeszaak Het Smoske
Lewedorp  – T.h.v. Café de Goede verwachting
Heinkenszand – Bushalte Gemeentehuis
’s Heerenhoek – Bushalte Kerk
’s Gravenpolder – Bushalte Goesestraatweg
Kwadendamme – Bushalte Dorp/Siguitsedijk
Hoedekenskerke Hoek ’s – Gravenpoldersestraat / Havenstraat
Baarland – Hoek Schansstraat / Nieuwestraat

In het verleden is gebleken dat een speciale festivalbus op zondag helaas niet rendabel is. Op maandagochtend is er regulier busvervoer door Connexxion, zie www.ov9292.nl.

Routeinformatie en Parkeren

Op vrijdag en zaterdag navigeer je naar Nieuwstraat 31 in Ovezande, festivalterrein De Fazant. Er is gratis parkeergelegenheid. Let wel op dat op het parkeerterrein zondag niet bereikbaar is in verband met afzettingen voor het zondagprogramma en braderie. Op zondag verwijzen borden rond het dorp Ovezande je naar de parkeerterreinen aan het rand van het dorp.

Voor de kaartlezers:
MET DE AUTO VANAF BERGEN OP ZOOM :
U volgt de A58 richting GOES , zodra u de Vlaketunnel bent gepasseerd is het de tweede afrit ( nr. 35 ) ‘s-Gravenpolder . Bij de stoplichten gaat u linksaf richting ’s Gravenpolder. U rijdt enkele kilometers door tot de volgende stoplichten, hier gaat u recht door . U volgt deze weg (N666) tot u Ovezande nadert vanaf hier zullen bordjes u naar een parkeerplaats leiden .
VANAF WALCHEREN :
Vanuit Middelburg of Vlissingen gaat u richting Vlissingen-Oost. Hier volgt u Terneuzen (TOL). De laatste afslag voor het tolplein (Borssele) gaat u van de tunnelweg af. Let goed dat je dit ook doet want hierna kun je niet meer keren en moet je door de tunnel.
Na de afslag ga je rechts, bij de rotonde die daarna volgt ga je weer rechts (richting Borssele volgen). Bij de verkeerslichten ga je weer rechts over de tunnelweg. Je gaat na het viaduct naar rechts. Bij de rotonde ga je rechtdoor en je volgt de flauwe bocht naar links. Bovenop de dijk ga je naar rechts en direct daarna naar links (richting Ovezande) je volgt de doorgaande weg (N666) tot Ovezande. In het dorp ga rechtdoor bij de tweede grote kruising in het dorp ga je rechts richting Oudelande. Ga alsmaar rechtdoor tot je bij het festval terrein komt.
VANAF ZEEUWS-VLAANDEREN:
Komende uit de westerscheldetunnel neem je na het tolplein de eerste afslag (Borssele).Bij de rotonde ga je rechts de tunnelweg over, bij de volgende rotonde die daarna volgt ga je weer rechts (richting Borssele volgen). Bij de verkeerslichten ga je weer rechts over de tunnelweg. Je gaat na het viaduct naar rechts. Bij de rotonde ga je rechtdoor en je volgt de flauwe bocht naar links. Bovenop de dijk ga je naar rechts en direct daarna naar links (richting Ovezande). Je volgt de doorgaande weg (N666) tot Ovezande. In het dorp ga rechtdoor bij de tweede grote kruising in het dorp ga je rechts richting Oudelande. Ga alsmaar rechtdoor tot je bij het festvalterrein komt.