Klomppop festival weekend

Klomppop festival weekend #KP18

Locatie & Camping

Camping
De speciale festivalcamping is geopend vanaf vrijdag 18:00uur tot en met maandagochtend. Je hebt een naast je toegangsbewijs voor Klomppop een aparte ticket nodig voor de camping. Deze zijn in de voorverkoop 11,50 euro per persoon voor het hele weekend. De camping is voorzien van sanitaire voorzieningen en een douche (voor 1 muntje per douchebeurt). Tenzij het heel nat is zijn caravans en campers toegestaan op de camping, informeer voor de zekerheid even bij camping@klomppop.nl.

Festivalbus vanaf Goes NS
Op vrijdag rijdt één bus aan begin van het programma heen om 19:30uur en na afloop om 01:30uur weer terug naar Goes NS. Op zaterdag is er een pendeldienst tussen Goes NS en het festivalterrein. Op het halve uur vertrek vanaf Goes NS (eerste om 13:30uur), op het hele uur vertrek vanaf Ovezande (laatste om 02:00uur). Meerijden met de festivalbus kost 5 euro per rit. In het verleden is gebleken dat een speciale festivalbus op zondag helaas niet rendabel is. Op maandagochtend is er regulier busvervoer door Connexxion, zie www.ov9292.nl.

Route en parkeren
Op vrijdag en zaterdag navigeer je naar Nieuwstraat 31 in Ovezande, festivalterrein De Fazant. Er is gratis parkeergelegenheid. Let wel op dat op het parkeerterrein zondag niet bereikbaar is in verband met afzettingen voor het zondagprogramma en braderie. Op zondag verwijzen borden rond het dorp Ovezande je naar de parkeerterreinen aan het rand van het dorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De voorverkoop van Klomppop Tickets is beeïndigd. Aan de dagkassa zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Sluiten