Klomppop festival weekend

Klomppop festival weekend #KP18

Info over toegang

Kaarten en toegang – statusupdate 27-05-2017 10:00uur

Weekendkaarten (vrij/zat/zon)
Aan de kassa op zaterdag voor 29 euro – voldoende beschikbaar

Dagkaarten zaterdag
Aan de kassa voor 25 euro – voldoende beschikbaar
Dagkaart zaterdag bij binnenkomst na 22:00uur is 10 euro

Toegang zondag
Bijdrage voor het artiestenprogramma aan de dorpsingangen op zondag is 4 euro – ruim voldoende capaciteit

Camping
Campingkaarten zijn een heel weekend online beschikbaar en op de camping zelf voor 10 euro – op dit moment is de camping 60% bezet.
Informatie over onze camping leest u hier.

Kinderen en huisdieren
Kinderen tot acht jaar kunnen zondag gratis binnen. Op vrijdag en zaterdag is de toegang tot en met twaalf jaar gratis mits onder begeleiding van een volwassene. Honden mogen gratis mee mits aangelijnd, al raden we dit op het festivalterrein bij de tenten af in verband met mogelijk hoge muziekvolumes.

Eten en drinken
Klomppop heeft op vrijdag en zaterdag een ruim assortiment aan eten op het festivalterrein en op zondag wordt het aanbod helemaal enorm met diverse foodstands op de braderie. Je vindt er tenminste Mexicaans, Döner, BBQ-burgers, Friet en snacks, Loempia’s, belegde broodjes, heerlijke koffie en appeltaart. Op het festivalterrein bij de tenten betaal je eten en drinken met munten. Deze zijn twee euro per stuk. WC-bezoek op Klomppop is gratis. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan, heeft u een speciaal dieet informeer ons dan vooraf via de contactpagina.

Contant betalen of met PIN
Festivalmunten en entree kun je contant of met PIN betalen. Let op dat bandmerchandise vaak alleen contant te betalen is. Ook op de braderie op zondag hebben niet alle kramen een PIN-apparaat.